maandag 31 oktober 2011

Dirk in man bijt hond

Dirk in Man Bijt Hond

In de  afgelopen eeuw is het aantal echtscheidingen explosief gestegen. Vreemdgaan, geen spanning meer, andere toekomstplannen, een vervelende schoonfamilie, etc. Allemaal redenen om het bijltje erbij neer te gooien. Dirk de Graaf heeft gelukkig de ware liefde nog steeds gevonden en is ervan overtuigd dat zij bij elkaar blijven tot de dood hen scheidt. Dat is misschien niet zo moeilijk als je beseft dat Dirk getrouwd is met een oude A-Ford. Hij trouwde met zijn grote liefde Henryette officieel in de gemeente Langedijk.

Dirk is getrouwd met zijn auto

(bron: Man Bijt Hond)


Het aantal echtscheidingen is de afgelopen eeuw explosief gestegen. Dirk de Graaf gaat voorlopig niet scheiden. Hij heeft in zijn oude A-Ford, genaamd Henriëtte, de ware liefde gevonden.

De uitzending start na de reclame... 
uitzending gemist
nieuwsbrief met aankondiging

Ook in man bijt hond en uit Langedijk..

Uit de jaren 50

Elvis, jukeboxen en mooie auto's. Peter Schuiten uit Langedijk is dol op de jaren vijftig. Hij verzamelt sinds jaar en dag alles uit de fifties. De verzamelwoede deelde hij altijd samen met zijn broer. Maar bijna tien jaar gelden is zijn broer overleden. Sindsdien moet Peter het allemaal alleen doen. 

Geen opmerkingen: